קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קנלוני תרד וגבינה

קנלוני תרד וגבינה
קנלוני תרד וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תרד תינוק, קמח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרד & שלוש גבינה cannelloni, קנלוני עם פסטה תרד, ו קנלוני פטריות תרד.

הוראות

1
להמס חמאה בסיר כבד 1 1/2-ל 2-ליטר על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מוסיפים חלב בזרם, מטאטא, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, מטאטא כל הזמן (רוטב יעבה). להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 2 דקות, ואז לטאטא מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
רוטברוטב
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מהחום ולהקציף בגבינה, ואז לכסות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
1
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté ושום, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים תרד ומטגנים, ערבוב, עד רק נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
3
הסר מהחום וקריר לחלוטין.
4
מערבבים יחד ריקוטה, ביצה, פטרוזיליה, פרושוטו (אם שימוש), מלח, פלפל, ו 1/3 כוס גבינה בקערה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מרתיחים פסטה 2 חתיכות בכל פעם בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב להפריד, עד רק רך, על2 דקות לפסטה טרייה או על 6 דקות עבור אטריות מוכנות לתנור. בעדינות להעביר עם כפית מחוררת לקערה גדולה של מים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז להסיר מן הקערה, רועד את המים, ולשכב שטוח על מגבות מטבח (לא בד טרי). להתייבש עם מגבות נייר. חתוך אטריות מוכנות לתנור (אם משתמשים) קרוב ככל האפשר ל-6 1/4 - על ידי 5 1/2 אינץ ' מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
תנורתנור
סירסיר
6
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מורחים 2/3 כוס רוטב בתבנית אפייה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מורחים על 1/3 כוס ריקוטה מילוי בשורה לאורך 1 צד קצר של 1 מלבן פסטה, ולאחר מכן להפשיל לצרף מילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מורחיםמורחים
פסטהפסטה
גלולגלול
9
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה. הפוך 7 יותר cannelloni באותו אופן, סידור נוח בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מורחים 1/2 כוס יותר רוטב על cannelloni ומפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
גבינהגבינה
רוטברוטב
11
אופים, מכוסה בנייר כסף, באמצע התנור עד שהרוטב מבעבע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
הפעל broiler.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
13
הסר לסכל ו broil cannelloni על 5 אינץ ' מחום עד השחמה קלה, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. מחממים את הרוטב שנותר ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
1
* ניתן להרכיב קנלוני (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני האפייה. הרוטב הנותר יהיה צורך להיות דליל מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב