קנלוני תרד וגבינה
קנלוני תרד וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תרד תינוק, קמח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרד & שלוש גבינה cannelloni, קנלוני עם פסטה תרד, ו קנלוני פטריות תרד.
הוראות
להמס חמאה בסיר כבד 1 1/2-ל 2-ליטר על חום נמוך בינוני.
לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, 2 דקות.
מוסיפים חלב בזרם, מטאטא, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, מטאטא כל הזמן (רוטב יעבה). להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 2 דקות, ואז לטאטא מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
הסר מהחום ולהקציף בגבינה, ואז לכסות את המחבת.
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté ושום, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים תרד ומטגנים, ערבוב, עד רק נבול, על 3 דקות.
מערבבים יחד ריקוטה, ביצה, פטרוזיליה, פרושוטו (אם שימוש), מלח, פלפל, ו 1/3 כוס גבינה בקערה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת תרד.
מרתיחים פסטה 2 חתיכות בכל פעם בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב להפריד, עד רק רך, על2 דקות לפסטה טרייה או על 6 דקות עבור אטריות מוכנות לתנור. בעדינות להעביר עם כפית מחוררת לקערה גדולה של מים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז להסיר מן הקערה, רועד את המים, ולשכב שטוח על מגבות מטבח (לא בד טרי). להתייבש עם מגבות נייר. חתוך אטריות מוכנות לתנור (אם משתמשים) קרוב ככל האפשר ל-6 1/4 - על ידי 5 1/2 אינץ ' מלבנים.
מורחים 2/3 כוס רוטב בתבנית אפייה בחמאה.
מורחים על 1/3 כוס ריקוטה מילוי בשורה לאורך 1 צד קצר של 1 מלבן פסטה, ולאחר מכן להפשיל לצרף מילוי.
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה. הפוך 7 יותר cannelloni באותו אופן, סידור נוח בשכבה 1.
מורחים 1/2 כוס יותר רוטב על cannelloni ומפזרים גבינה נותרת.
אופים, מכוסה בנייר כסף, באמצע התנור עד שהרוטב מבעבע, כ -20 דקות.
הסר לסכל ו broil cannelloni על 5 אינץ ' מחום עד השחמה קלה, 2 עד 4 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. מחממים את הרוטב שנותר ומגישים בצד.
* ניתן להרכיב קנלוני (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני האפייה. הרוטב הנותר יהיה צורך להיות דליל מעט.