קנקן חם לנקשייר
המתכון Lancashire hotpot יכול להתבצע בסביבות 2 שעות. במנה עיקרית זו יש 884 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך נוטף, רוטב ווסטרשייר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1191 אדם התרשמו מתכון זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 100% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : יום ראשון ארוחת ערב: Lancashire Hotpot, סיר חם לנקשייר, ו שורש לנקשייר מרק שעועית.
הוראות
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
מחממים מעט מ-100 גרם נוטף או חמאה בצלחת תבשיל רדודה גדולה וחום 900 גרם נתחי כבש מתבשלים בקבוצות, מרימים לצלחת, ואז חוזרים עם 3 כליות כבש חתוכות ופרוסות.
מטגנים 2 בצל קצוץ 4 קלופים פרוסים גזר במחבת עם קצת יותר נוטף עד הזהב.
מפזרים מעל 25 גרם קמח רגיל, לאפשר לבשל במשך כמה דקות, לנער מעל 2 כפית רוטב ווסטרשייר, לשפוך 500 מ " ל כבש או ציר עוף, ואז להביא לרתיחה.
מערבבים את הטלה והכליות ואת 2 עלי דפנה, ולאחר מכן לכבות את החום.
מסדרים 900 גרם קלופים ופרוס תפוחי אדמה על גבי הבשר, ולאחר מכן טפטוף עם קצת יותר מטפטף.
מכסים, ואז מניחים בתנור במשך כ 1 שעות עד תפוחי האדמה מבושלים.
הסר את המכסה, לצחצח את תפוחי האדמה עם קצת יותר נוטף, ואז להפוך את התנור עד חום תפוחי אדמה, או לסיים מתחת לגריל במשך 5-8 דקות עד חום.