קסדיות עוף וברי עם סלסה צ'יפוטלה
לך לחנות ותביא צ'ילי, מלח, עגבניית שזיפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: גבינת צ'יפוטלה עוף, משמש וברי, קסדיות סלסה אפרסק צ'יפוטלה, ו קסדיות ברווז עם צ'יפוטלה צ' רי סלסאן וגבינת עיזים.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים, 1/4 כוס בצל ירוק, ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס.
מערבבים יחד הנותרים בצל ירוק, הנותרים 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס, עוף, צ ' ילי ירוק קצוץ.
מסדרים 4 טורטיות על תבנית אפייה גדולה משומנת עם ספריי בישול ירקות. למעלה באופן שווה עם גבינה, תערובת עוף, טורטיות הנותרים, לחיצה למטה מעט.
אופים ב 425 במשך 8 עד 10 דקות או עד גבינה נמסה.
חותכים לפרוסות, ומגישים מיד עם סלסה.
הערה:להקפיא chipotle הנותרים ברוטב adobo, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.