קסדיות שום עם לובסטר עם גבינת ברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל קסדיות שום לובסטר קלוי עם גבינת ברי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 654 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. אם יש לך צנוברים, שמן canolan, סראנו צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: קסדיות שום עם לובסטר עם גבינת ברי 2, מקרוני לובסטר וגבינה (עם שום & פירורי לחם לימון), ו פונדו 3 גבינה מעושן עם קרואסונים חמאה שום קלוי.
הוראות
מברשת את הצד לחתוך של הלובסטר עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מניחים את הלובסטר על הגריל, צד הקליפה למטה, וגריל עד חום זהוב קל ופשוט מבושל דרך.
הסר את הבשר מהלובסטר וקצוץ גס.
מחממים כף שמן במחבת קטנה על הסורגים של הגריל.
מוסיפים את השום ומבשלים עד קלוי קלות.
מניחים 4 טורטיות על משטח עבודה ולחלק את מחצית הגבינה, לובסטר, ושום בין טורטיות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים עוד טורטייה על גבי ולאחר מכן לחלק את הגבינה הנותרים,לובסטר, ושום מעל.
מניחים את טורטיות הנותרים על גבי כדי להפוך 2 שכבות quesadillas.
מברשת צמרות של טורטיות עם שמן ולאחר מכן למקם את הקסדיות על הגריל, צד משומן למטה. גריל עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. בזהירות להפוך את הקסדיות מעל, לסגור את המכסה של הגריל, וגריל עד הגבינה נמסה, על 2 עד 3 דקות יותר.
הסר מן הגריל, לחתוך כל קסדייה לרבעים, ומגישים עם תוספות שונות.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים צ 'ילי אנצ' ו בקערה בינונית, מכסים במים רותחים, ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
הסר מן השריית נוזלים, קוצצים גס, ומניחים בבלנדר עם השום, 1/4 עד 1/2 כוס של הנוזל השריית, 2 עד 3 כפות שמן קנולה, ואת צנוברים; להתמזג עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך קערה בינונית.
מברישים פלפלים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על הגריל וגריל עד חרוך מכל הצדדים.
הסר, מניחים בקערה, מכסים בניילון נצמד, ולתת קיטור 15 דקות.
להסיר את העור ולחתוך לרצועות julienne.
להעביר את הפלפלים לקערה עם מחית אנצ ' ו ולהוסיף את החומץ. קוצצים את הכוסברה, מוסיפים אותה לסלסה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מברשת סרנוס ובצל ירוק עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל עד חרוך מכל הצדדים.
מניחים אבוקדו בקערה בינונית.
מוסיפים את serranos בגריל, בצל ירוק, מיץ ליים, ו 3 כפות שמן ומערבבים בעדינות עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.