קסדייה חסילונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס Quesadillan. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-137 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה על 25 דקות. גשו לסופר וקנו את סראנו צ'ילה, שרימפס בינוני-קטן, טורטיות קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קסאדייה חסילוני סקמפי, שרימפס & Jalapeno Quesadilla, ו שרימפס וקסדייה צ'וריסו.
הוראות
1 אם אתה מתחיל עם שרימפס גלם קפוא, להפשיר אותם על ידי הצבת אותם בקערה של מי קרח עד הפשרה. ואז לחלוט את השרימפס גלם במשך 1 עד 2 דקות במים רותחים, להסיר מהמחבת עם כפית מחוררת, ולשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. אם אתה מתחיל עם שרימפס מבושל קפוא, אתה יכול להפשיר אותם בקערה של מי קרח או מיץ לימון עם קרח.2
מניחים שרימפס מבושל מתוח בקערה.
מוסיפים ליים או מיץ לימון, קצת jalapeno טרי קצוץ או סראנו צ 'ילה ו/או קורטוב של אבקת צ' ילה (יכול גם להשתמש צ 'ילי צ' יפוטלה או אבקת צ ' ילי chipotle) לרמה הרצויה של חום, בצל ירוק, וכוסברה.
תן להשרות במשך 10 עד 30 דקות. מסננים את המיץ.3
מחממים ברזל יצוק או מחבת ללא מקל על בינוני גבוה.
מוסיפים כמות קטנה של שמן (כ 1/2 כפית) ומפיצים אותו סביב החלק התחתון של המחבת עם מרית (אתה יכול להשתמש גם חמאה).
מניחים טורטייה קמח אחד על המחבת. תהפוך את הטורטייה כמה פעמים, 10 שניות בין הטלות. כיסי אוויר צריכים להתחיל להיווצר בתוך טורטייה.
הסר את הטורטייה וחזור עם הטורטייה השנייה. השאר את הטורטייה השנייה במחבת ולהפחית את החום בינוני.4
מפזרים את הטורטייה עם הגבינה המגורדת. להפיץ את תערובת שרימפס על גבי הגבינה.
שים את הטורטייה השנייה למעלה. באמצעות שתי מריות (אחת כדי להחזיק את החלק העליון במקום) להעיף את הקסדייה מעל כאשר הטורטייה התחתונה קלוי יפה והגבינה החלה להמס.
הסר את הקסדייה מהמחבת כאשר טורטייה התחתונה עכשיו יש קלוי מספיק.אתה יכול גם להשתמש רק טורטייה אחת במקום שתיים, ולקפל את טורטייה על עצמו כמו חביתה.5
חתוך כמו עוגה לשש חתיכות. גלגל פיצה עובד טוב בשביל זה.
מגישים עם פרוסות אבוקדו ושמנת חמוצה.
מקשטים בכוסברה טרייה קצוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.