קסדילות פריכות עם פנים פתוחות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו קסדילות פריכות עם פנים פתוחות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 93 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גרידת ליים, צ'דר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קסדילות פריכות עם פנים פתוחות, קווסדילות צמחוניות אנצ'ילדה עם פנים פתוחות, ו פתח פנים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1 כף כוסברה טרייה קצוצה או עלי פטרוזיליה (או 1 כפית פטרוזיליה מיובשת)
מברישים את הטורטיות משני הצדדים בשמן צמחי ומלח קל.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים את הטורטיות, 1 בכל פעם, עד להזהבה קלה משני הצדדים. בינתיים, בקערה קטנה מערבבים יחד את השמנת החמוצה, גרידת הליים והמיץ, הכמון והמלח והפלפל, לפי הטעם, עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים לתוך בקבוק לסחוט פלסטיק או שקית פלסטיק ניתן לאטימה חוזרת חסון לחתוך קצה קטן בפינה.
מסדרים את הטורטיות השחומות על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים גבינה אחידה. (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות אם שתי הטורטיות אינן מתאימות למגש 1.) צולים עד שהגבינה מבעבעת ומתחילה להשחים, בערך למשך 1 עד 2 דקות, (היזהרו לא להישרף). פורסים כל קסדילה ל -8 טריזים ומזלפים שמנת חמוצה בצורה דקורטיבית מעל.