יום חול קסולט לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . למנה העיקרית הזו יש 1015 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן למנה. 87 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל כשר, ציר עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 90%. ציון זה הוא עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קסולט בימי שבוע, לזניה בימי חול, ו מאפינס ארוחת בוקר קל בימי חול.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. שוטפים ומייבשים היטב את העוף ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
4
בתנור הולנדי גדול, על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את הבייקון ומעבירים לאט את השומן.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מוציאים את הבייקון לצלחת כשהוא פריך ומשאירים את השומן בתבנית. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את העוף, עם העור כלפי מטה. משחימים את העוף משני הצדדים ואז מוציאים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר והשום ומקפיצים עד שהם רכים, כ -5 דקות. מתפיחים את התבנית ביין לבן ומצמצמים בחצי. מערבבים פנימה את השעועית, עלה הדפנה והטימין. מקננים את ירכי העוף והבייקון לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
יין לבן
עלי דפנה
גזר
סלרי
שום
בייקון
שעועית
בצל
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
7
מוסיפים את ציר העוף, מכסים ואופים בתנור למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מוציאים מהתנור, מסירים את המכסה ומעליהם את הקסולה עם עגבניות פרוסות ופירורי לחם השום. מחזירים לתנור ואופים, ללא כיסוי, עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
עגבנייה
שום
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מגישים את הקסולה עם פרוסות בגט.
מרכיבים שתצטרך
בגט
10
במחבת מוקפצת קטנה על אש נמוכה מוסיפים את השמן והשום. מערבבים עד השמן הוא ריחני, על 1 דקה. זורקים פנימה את פירורי הלחם ומבשלים עד שפירורי הלחם מתחילים להזהיב, בערך 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהאש.