קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

קסולט בימי שבוע

קסולט בימי שבוע
יום חול קסולט לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . למנה העיקרית הזו יש 1015 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן למנה. 87 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל כשר, ציר עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 90%. ציון זה הוא עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קסולט בימי שבוע, לזניה בימי חול, ו מאפינס ארוחת בוקר קל בימי חול.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. שוטפים ומייבשים היטב את העוף ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
4
בתנור הולנדי גדול, על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את הבייקון ומעבירים לאט את השומן.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוציאים את הבייקון לצלחת כשהוא פריך ומשאירים את השומן בתבנית. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את העוף, עם העור כלפי מטה. משחימים את העוף משני הצדדים ואז מוציאים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר והשום ומקפיצים עד שהם רכים, כ -5 דקות. מתפיחים את התבנית ביין לבן ומצמצמים בחצי. מערבבים פנימה את השעועית, עלה הדפנה והטימין. מקננים את ירכי העוף והבייקון לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
יין לבןיין לבן
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בייקוןבייקון
שעועיתשעועית
בצלבצל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
7
מוסיפים את ציר העוף, מכסים ואופים בתנור למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוציאים מהתנור, מסירים את המכסה ומעליהם את הקסולה עם עגבניות פרוסות ופירורי לחם השום. מחזירים לתנור ואופים, ללא כיסוי, עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים את הקסולה עם פרוסות בגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
10
במחבת מוקפצת קטנה על אש נמוכה מוסיפים את השמן והשום. מערבבים עד השמן הוא ריחני, על 1 דקה. זורקים פנימה את פירורי הלחם ומבשלים עד שפירורי הלחם מתחילים להזהיב, בערך 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת