קערות לחם איטלקיות
קערות לחם איטלקיות הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך מים חמים, מים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קערות לחם איטלקיות, קערות לחם איטלקיות, ו קערות לחם איטלקיות.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
מוסיפים מלח, שמן ו 4 כוסות קמח לתערובת השמרים; להכות היטב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, להכות היטב עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית לאחר כל תוספת.
כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 6 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
אגרוף בצק למטה, ולחלק ל 8 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך כיכר עגולה 4 אינץ'.
מניחים כיכרות על גיליונות אפייה משומנים קלות זרועים קמח תירס. מכסים ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, עד הוכפל בתפזורת, על 35 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). בקערה קטנה, להכות יחד ביצה לבן 1 כף מים; מברשת קלות את הלחם עם חצי זה ביצה לשטוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
מברשת עם תערובת הביצה שנותרה, ואופים 10 עד 15 דקות יותר או עד הזהב. מגניב על מדפים תיל.
חותכים פרוסה עבה 1/2 אינץ 'מלמעלה של כל כיכר; לגרוף את המרכזים, עוזב 3/4 אינץ' - פגזים עבים. ממלאים קערות לחם עם מרק חם ומגישים מיד.