קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קערות פירות קיץ

קערות פירות קיץ
טארט קערת פירות הקיץ עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, תרמיל וניל, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-668 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: קיץ בריזה פירות Tartlets, עוגת שוקולד-פיסטוק עם פירות קיץ, ו טארט פירות קיץ עם קוקוס וקרום שיבולת שועל.

הוראות

1
כדי להפוך את הקרם ptissire, לשפוך את החלב למחבת. לפצל תרמיל וניל לאורך שלה באמצעות סכין חדה קטנה (לא לחתוך במחצית לחלוטין). קצה טוויסט של הסכין בתוך התרמיל כדי לפתוח כמו ספר בקצה אחד, ואז להפעיל את הסכין לאורך שלה כדי לגרד את הזרעים. (ראה שלב
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הזרעים ואת תרמיל ריק במחבת בגודל בינוני עם החלב ולהביא לאט לרתיחה עדינה. להפחית את החום ומבשלים במשך כמה דקות. (שלב
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
שים חלמונים, סוכר וקמח לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להקציף עם מערבל חשמלי יד עד התערובת הופכת חיוורת ורך זה צריך להשאיר שביל שנשאר על פני השטח לרגע כאשר להבי הקצף מורמים. הקצף הזה ייקח בערך 2 דקות. (שלב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים כשליש של חלב חם לתוך הקערה, לטאטא על מהירות איטית כל הזמן עד שזה כל כבר מעורבב. עכשיו להקציף בחלב שנותר, הסרת תרמיל. (שלב
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
להחזיר את התערובת למחבת, גירוד אותו מהקערה באמצעות מרית גומי. מביאים לאט לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד פודינג הוא מעובה, חלקה מבריק. בהתחלה, זה ייראה קצת גבשושי, אבל להתמיד לשמור ערבוב וזה יהפוך חלק. להפחית את החום ומבשלים במשך 2 דקות, ערבוב. (שלב
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את crme ptissire מהחום. הכו בחמאה עד שהיא נמסה, ואז גרדו לקערה. מכסים את פני השטח של crme ptissire ישירות עם סרט נצמד (זה יפסיק יצירת עור). להשאיר להתקרר, ואז להירגע במקרר עד הצורך. (שלב
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מחלקים את המאפה ל 8 חתיכות שוות.
10
מרדדים כל אחד כדי קו 7-8cm עמוק מחורץ טרטלט פח, לקצץ עוזב מאפה קטן תקוע מעל הפח. קו כל אחד עם מארז עוגת נייר ולהוסיף שכבה של שעועית אפייה. שים על מגש אפייה ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הנייר ואת השעועית ואופים במשך 5 דקות נוספות עד המאפה הוא פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
לקצץ כל קצוות מאפה שצריך את זה עם סכין חדה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
הסר מן הפחים ולהשאיר להתקרר על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
חצי או רבע כל תותים גדולים ולהסיר את הגבעולים מכל דומדמניות, ולאחר מכן לערבב את הפירות יחד. מלא את מאפה המקרים עם crme ptissire וערום שכבה נדיבה של פירות על גבי. אבק עבה עם סוכר הדובדבן ולפזר על כמה פיסטוקים קצוצים, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
דומדמניות אדומותדומדמניות אדומות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טרטלט עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.