קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קערות פירות קיץ

קערות פירות קיץ
טארט קערת פירות הקיץ עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, תרמיל וניל, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-668 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: קיץ בריזה פירות Tartlets, עוגת שוקולד-פיסטוק עם פירות קיץ, ו טארט פירות קיץ עם קוקוס וקרום שיבולת שועל.

הוראות

1
כדי להפוך את הקרם ptissire, לשפוך את החלב למחבת. לפצל תרמיל וניל לאורך שלה באמצעות סכין חדה קטנה (לא לחתוך במחצית לחלוטין). קצה טוויסט של הסכין בתוך התרמיל כדי לפתוח כמו ספר בקצה אחד, ואז להפעיל את הסכין לאורך שלה כדי לגרד את הזרעים. (ראה שלב
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שים את הזרעים ואת תרמיל ריק במחבת בגודל בינוני עם החלב ולהביא לאט לרתיחה עדינה. להפחית את החום ומבשלים במשך כמה דקות. (שלב
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
שים חלמונים, סוכר וקמח לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף עם מערבל חשמלי יד עד התערובת הופכת חיוורת ורך זה צריך להשאיר שביל שנשאר על פני השטח לרגע כאשר להבי הקצף מורמים. הקצף הזה ייקח בערך 2 דקות. (שלב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים כשליש של חלב חם לתוך הקערה, לטאטא על מהירות איטית כל הזמן עד שזה כל כבר מעורבב. עכשיו להקציף בחלב שנותר, הסרת תרמיל. (שלב
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להחזיר את התערובת למחבת, גירוד אותו מהקערה באמצעות מרית גומי. מביאים לאט לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד פודינג הוא מעובה, חלקה מבריק. בהתחלה, זה ייראה קצת גבשושי, אבל להתמיד לשמור ערבוב וזה יהפוך חלק. להפחית את החום ומבשלים במשך 2 דקות, ערבוב. (שלב
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את crme ptissire מהחום. הכו בחמאה עד שהיא נמסה, ואז גרדו לקערה. מכסים את פני השטח של crme ptissire ישירות עם סרט נצמד (זה יפסיק יצירת עור). להשאיר להתקרר, ואז להירגע במקרר עד הצורך. (שלב
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מחלקים את המאפה ל 8 חתיכות שוות.
10
מרדדים כל אחד כדי קו 7-8cm עמוק מחורץ טרטלט פח, לקצץ עוזב מאפה קטן תקוע מעל הפח. קו כל אחד עם מארז עוגת נייר ולהוסיף שכבה של שעועית אפייה. שים על מגש אפייה ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הנייר ואת השעועית ואופים במשך 5 דקות נוספות עד המאפה הוא פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
לקצץ כל קצוות מאפה שצריך את זה עם סכין חדה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
הסר מן הפחים ולהשאיר להתקרר על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
חצי או רבע כל תותים גדולים ולהסיר את הגבעולים מכל דומדמניות, ולאחר מכן לערבב את הפירות יחד. מלא את מאפה המקרים עם crme ptissire וערום שכבה נדיבה של פירות על גבי. אבק עבה עם סוכר הדובדבן ולפזר על כמה פיסטוקים קצוצים, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
דומדמניות אדומותדומדמניות אדומות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טרטלט עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.