קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קערות פירות קיץ

קערות פירות קיץ
טארט קערת פירות הקיץ עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, תרמיל וניל, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-668 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: קיץ בריזה פירות Tartlets, עוגת שוקולד-פיסטוק עם פירות קיץ, ו טארט פירות קיץ עם קוקוס וקרום שיבולת שועל.

הוראות

1
כדי להפוך את הקרם ptissire, לשפוך את החלב למחבת. לפצל תרמיל וניל לאורך שלה באמצעות סכין חדה קטנה (לא לחתוך במחצית לחלוטין). קצה טוויסט של הסכין בתוך התרמיל כדי לפתוח כמו ספר בקצה אחד, ואז להפעיל את הסכין לאורך שלה כדי לגרד את הזרעים. (ראה שלב
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים את הזרעים ואת תרמיל ריק במחבת בגודל בינוני עם החלב ולהביא לאט לרתיחה עדינה. להפחית את החום ומבשלים במשך כמה דקות. (שלב
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שים חלמונים, סוכר וקמח לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף עם מערבל חשמלי יד עד התערובת הופכת חיוורת ורך זה צריך להשאיר שביל שנשאר על פני השטח לרגע כאשר להבי הקצף מורמים. הקצף הזה ייקח בערך 2 דקות. (שלב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים כשליש של חלב חם לתוך הקערה, לטאטא על מהירות איטית כל הזמן עד שזה כל כבר מעורבב. עכשיו להקציף בחלב שנותר, הסרת תרמיל. (שלב
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להחזיר את התערובת למחבת, גירוד אותו מהקערה באמצעות מרית גומי. מביאים לאט לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד פודינג הוא מעובה, חלקה מבריק. בהתחלה, זה ייראה קצת גבשושי, אבל להתמיד לשמור ערבוב וזה יהפוך חלק. להפחית את החום ומבשלים במשך 2 דקות, ערבוב. (שלב
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את crme ptissire מהחום. הכו בחמאה עד שהיא נמסה, ואז גרדו לקערה. מכסים את פני השטח של crme ptissire ישירות עם סרט נצמד (זה יפסיק יצירת עור). להשאיר להתקרר, ואז להירגע במקרר עד הצורך. (שלב
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מחלקים את המאפה ל 8 חתיכות שוות.
10
מרדדים כל אחד כדי קו 7-8cm עמוק מחורץ טרטלט פח, לקצץ עוזב מאפה קטן תקוע מעל הפח. קו כל אחד עם מארז עוגת נייר ולהוסיף שכבה של שעועית אפייה. שים על מגש אפייה ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הנייר ואת השעועית ואופים במשך 5 דקות נוספות עד המאפה הוא פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
לקצץ כל קצוות מאפה שצריך את זה עם סכין חדה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
הסר מן הפחים ולהשאיר להתקרר על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
חצי או רבע כל תותים גדולים ולהסיר את הגבעולים מכל דומדמניות, ולאחר מכן לערבב את הפירות יחד. מלא את מאפה המקרים עם crme ptissire וערום שכבה נדיבה של פירות על גבי. אבק עבה עם סוכר הדובדבן ולפזר על כמה פיסטוקים קצוצים, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
דומדמניות אדומותדומדמניות אדומות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טרטלט עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.