קערת אטריות אסיאתית
קערת אטריות אסייתית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 501 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לכם רוטב סויה, בוטנים, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו קערת אטריות אסיאתית, קערת אטריות אסייתית חמה, ו קערת אטריות עוף אסייתית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק חצאית ביזון על המדף הלא מחומם של מחבת מטאטא.
מברשת שני הצדדים של סטייק חצאית ביזון עם 2 כפות רוטב סויה. מטאטאים 4 עד 5 אינץ ' מן החום במשך 5 עד 6 דקות או עד מיידית לקרוא מדחום רושם 145 מעלות F, פונה פעם אחת. מכסים בנייר כסף ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, להביא מרק ומים רותחים מעל חום בינוני גבוה בסיר גדול.
מוסיפים אטריות ורמיצ ' לי ומבשלים, חשופים, במשך 3 דקות או עד שהאטריות רכות. השתמש במספריים מטבח כדי לחתוך את גדילי האטריות לחתיכות קטנות יותר. מערבבים ברוטב בוטנים, ברוקולי וגזר.
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
דק לחתוך סטייק ביזון חצאית נגד התבואה לחתיכות בגודל ביס. מחלקים תערובת אטריות בין 4 קערות. למעלה עם חתיכות סטייק חצאית ביזון.
מפזרים בוטנים ובצל ירוק או כוסברה. אם תרצה, לשרת עם רוטב צ ' ילי אסייתי ורוטב סויה נוסף.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.