קערת אטריות ראמן קלה להכנה
מתכון קל לאטריות ראמן מוכנה בעוד כ-25 דקות וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יפני. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו סטייק בקר, ירקות מוקפצים, רוטב מוקפץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו קערת אטריות ראמן, קערת אטריות עם בייקון וביצה עם גבינה, ו שרימפס חריף וקערת Guacamole ראמן אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום.
באותו מחבת, מחממים מים לרתיחה. לשבור בלוק של אטריות ממרק לערבב לתוך מים; מערבבים עד מעט מתרכך. מערבבים בירקות.
חום לרתיחה. מרתיחים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז.
מערבבים בתוכן של מנות תיבול מתערובת מרק, רוטב מוקפץ ובשר בקר. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.