רול אפ טונה ברוקולי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל יפני. נסו להכין רול אפ טונה ברוקולי בבית. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 420 קלוריות, 24 גרם חלבון ו-20 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. אם יש לכם גבינת צ'דר, טונה, טורטיות קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רול אפ טונה ברוקולי, רול טונה ברוקולי ורול אפ לסלט טונה.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים מרק וחלב; לְהַפְרִישׁ. בקערה בינונית, מערבבים טונה, ברוקולי, 1/2 כוס גבינת צ'דר מחצית מהבצל ו-3/4 כוס מתערובת המרק; לערבב היטב. מחלקים את התערובת בין הטורטיות ומגלגלים.
מניחים, עם צד התפר כלפי מטה, בתוך 11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
יוצקים את יתרת תערובת המרק על הטורטיות.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; מפזרים את יתרת הגבינה והבצל. מחזירים לתנור ל-5 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
פינו נואר, מרלו ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות שדגים משודכים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוזה גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונה שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.