קערת סטייק ופטריות טריאקי
סטייק וקערת טריאקי פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 279 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סטייק צלע, אורז אסיה - טריאקי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. . נסו קערת אורז שעורה עם דלורית, פטריות וקייל ברוטב טריאקי, קערת בשר טריאקי, ו קערת סלמון טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה לבשל סטייק, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. עונה, אם תרצה, עם מלח ופלפל שחור טחון.
מוסיפים פטריות ובצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או עד מכרז.
הסר תערובת סטייק ולהניח בצד.
מביאים מים לרתיחה על חום גבוה באותו מחבת. מערבבים ב Knorr® Asian Sides™ - אורז טריאקי. להפחית את החום נמוך ומבשלים מכוסה 7 דקות או עד אורז הוא רך. החזר תערובת סטייק למחבת; חום דרך.
מקשטים, אם תרצה, עם בצל ירוק קצוץ.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.