קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

קפה וחלב שקדים גרניטה

קפה וחלב שקדים גרניטה
קפה וחלב שקדים Granita עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 275 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שקדים unblanched, קפה טרי, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. נסו סלט אשכוליות עם חלב מתוק גרניטה, מילקשייק וניל דובדבן עם בירה שחורה גרניטה, ו קפה Granita (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מורחים שקדים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד להשחמה וריחני, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
3
בינתיים, מחממים חלב בסיר על חום גבוה עד חם. מערבבים שקדים חמים וסוכר 1/3 כוס; בואו מגניב. צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
יוצקים חלב שקדים חדורים דרך מסננת לתוך מחבת כיכר מתכת; להשליך אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
במחבת מתכת אחרת, מערבבים קפה ונשארים 1/3 כוס סוכר עד שהסוכר מתמוסס. לעטוף את שני המחבתות אטום; להקפיא. לאחר 2 שעות, מערבבים נוזלי ברד עם מזלג, גירוד הצדדים של מחבתות כדי ליצור פתיתי granita גדולים יותר. להחזיר מחבתות למקפיא עד קפוא לחלוטין, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
צ ' יל 8 קערות.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
הסר מחבתות במקפיא 5 עד 10 דקות לפני שאתה רוצה לשרת granita. באמצעות מזלג, לגרד צמרות של granita לפרוץ פתיתים. כפית על 1/2 כוס קפה granita לתוך כל קערה צוננת ו 1/2 כוס חלב שקדים גרניטה לצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
המשך קדימה: עד 4 ימים.