קפה וחלב שקדים גרניטה
קפה וחלב שקדים Granita עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 275 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שקדים unblanched, קפה טרי, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. נסו סלט אשכוליות עם חלב מתוק גרניטה, מילקשייק וניל דובדבן עם בירה שחורה גרניטה, ו קפה Granita (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים שקדים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד להשחמה וריחני, כ 8 דקות.
בינתיים, מחממים חלב בסיר על חום גבוה עד חם. מערבבים שקדים חמים וסוכר 1/3 כוס; בואו מגניב. צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות או לילה.
יוצקים חלב שקדים חדורים דרך מסננת לתוך מחבת כיכר מתכת; להשליך אגוזים.
במחבת מתכת אחרת, מערבבים קפה ונשארים 1/3 כוס סוכר עד שהסוכר מתמוסס. לעטוף את שני המחבתות אטום; להקפיא. לאחר 2 שעות, מערבבים נוזלי ברד עם מזלג, גירוד הצדדים של מחבתות כדי ליצור פתיתי granita גדולים יותר. להחזיר מחבתות למקפיא עד קפוא לחלוטין, על 4 שעות.
הסר מחבתות במקפיא 5 עד 10 דקות לפני שאתה רוצה לשרת granita. באמצעות מזלג, לגרד צמרות של granita לפרוץ פתיתים. כפית על 1/2 כוס קפה granita לתוך כל קערה צוננת ו 1/2 כוס חלב שקדים גרניטה לצד.