Coffeecake וניל חמוציות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמוציות, בתוספת 1 כף חמאה, שעועית וניל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו קפה וניל חמוציות, Coffeecake חמוציות, ו Coffeecake חמוציות-אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. בנדיבות חמאה 9 על ידי 2 אינץ ' מחבת עוגה עגולה. שורה תחתונה עם סיבוב של נייר קלף וקלף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
טופס עוגה
תנור
2
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך מעבד מזון עם קצה של סכין קילוף (תרמיל מילואים לשימוש אחר אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
סכין
3
מוסיפים סוכר ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
4
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
Pulse חמוציות עם 1/2 כוס סוכר וניל במעבד עד קצוץ דק (לא פירה).
מרכיבים שתצטרך
סוכר וניל
חמוציות
6
לטאטא יחד 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
היכו יחד 1 מקל חמאה וסוכר וניל כוס 1 בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר וניל
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
8
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לגרד למטה בצד התחתון של הקערה. להפחית את המהירות נמוכה לערבב בתערובת קמח וחלב לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בקמח, עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מורחים חצי הבלילה במחבת, ואז כף חמוציות על זה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה. למעלה עם הבלילה הנותרים חלקה העליון.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
תערובת הנותרים 1/4 כוס סוכר וניל עם כף הנותרים כל חמאה וקמח באמצעות קצות האצבעות שלך. להתפורר מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
11
אופים עד עץ לבחור מוכנס לתוך עוגה (לא לתוך מילוי חמוציות) יוצא נקי בצד מתחיל להתרחק מחבת, 45 עד 50 דקות. מגניב במחבת 30 דקות, ואז להסיר מן המחבת מגניב לחלוטין, פירור בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
Coffeecake יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, עטוף היטב, בטמפרטורת החדר.