קפה וצ'יפוטלה-קבב סטייקים משופשפים עם רוטב מחבת מולסה מוצק
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קפה שפשף Ny רצועת סטייק עם רוטב ברי & מחית גזר לבן, Spice-שפשף צ'יפוטלה-צלעות מולסה, ו צ'יפוטלה שפשף שומה טאקו סטייק עם קרם צ' יפוטלה וגואקמולי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את לשפשף, לשלב את הקפה, אבקת קקאו, סוכר, אבקת צ ' יפוטלה, 1 כפית מלח, ופלפל teapsoon 1 בקערה קטנה. באופן שווה להפיץ את לשפשף על כל הצדדים של סטייק, הקפד לשפשף ולעסות את התבלינים לתוך הבשר. שים את הבשר בצד לפחות 40 דקות.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה על חום גבוה בינוני. כאשר השמן מנצנץ וכמעט מעשן, מניחים את הסטייקים במחבת ומבשלים עד חום וקשוח, כ -3 עד 4 דקות לכל צד. סטייקים צריכים לרשום 52° על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני נדיר.
הסר את הסטייקים מהמחבת ולנוח על קרש חיתוך לפחות 10 דקות.
כדי להפוך את רוטב המחבת, לשפוך את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
לטאטא את הקמח לתוך השומן במחבת ומבשלים עד חום, על 1 דקה. מערבבים את סטאוט, רוטב סויה, מולסה ולהמשיך לטאטא עד הרוטב מצטמצם ומתעבה קצת, 3 עד 5 דקות יותר. לטעום את הרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל.
חותכים את בשר נח לקוביות 1 אינץ ' ולהעביר מגש גדול.
לטפטף את רוטב המחבת החם על הסטייקים הקוביות ומגישים מיד עם קיסמים.