קפה ללא גלוטן au Lait עוגה
אם יש לכם ביצים, ציפוי שוקולד חלב מוקצף, תערובת עוגת השטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו קפה ללא גלוטן au Lait עוגה, קפה עם חלב עוגה, ו Café au Lait Angel Food Cake (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° (או325 למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 8 אינץ 'או 9 אינץ' במחבת עגולה עם קיצור.
ממיסים 1 כף קפה ב 1 כוס מים. בקערה גדולה, להכות תערובת קפה, תערובת עוגה, חמאה וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה כל הזמן.
אופים 8 אינץ 'או 9 אינץ' פאן 43 עד 48 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגה; להסיר מחבת כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ממיסים 2 כפיות קפה ב 1 כף מים קרים. מערבבים 2 כפיות של תערובת הקפה לתוך ציפוי. בקערה בינונית, מערבבים ציפוי מוקצף ותערובת קפה נותרת; מערבבים בעדינות 1/4 כוס של תערובת הזיגוג.
חותכים את העוגה לחצי אופקית.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד לחתוך למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים עם חצי תערובת ציפוי מוקצף (כ 3/4 כוס) עד בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
מניחים שכבת עוגה אחרת, בצד חתוך למטה, על גבי. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי. צינור שנותר תערובת ציפוי קצפת סביב החלק העליון של העוגה. מקררים 1 שעה או עד מקורר.
מקשטים העליון של עוגה עם פולי אספרסו. חנות מכוסה במקרר.