קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קפה ללא גלוטן au Lait עוגה

קפה ללא גלוטן au Lait עוגה
אם יש לכם ביצים, ציפוי שוקולד חלב מוקצף, תערובת עוגת השטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו קפה ללא גלוטן au Lait עוגה, קפה עם חלב עוגה, ו Café au Lait Angel Food Cake (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° (או325 למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 8 אינץ 'או 9 אינץ' במחבת עגולה עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
ממיסים 1 כף קפה ב 1 כוס מים. בקערה גדולה, להכות תערובת קפה, תערובת עוגה, חמאה וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים 8 אינץ 'או 9 אינץ' פאן 43 עד 48 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגה; להסיר מחבת כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
ממיסים 2 כפיות קפה ב 1 כף מים קרים. מערבבים 2 כפיות של תערובת הקפה לתוך ציפוי. בקערה בינונית, מערבבים ציפוי מוקצף ותערובת קפה נותרת; מערבבים בעדינות 1/4 כוס של תערובת הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חותכים את העוגה לחצי אופקית.
7
מניחים שכבת עוגה 1, בצד לחתוך למעלה, על צלחת הגשה.
8
מורחים עם חצי תערובת ציפוי מוקצף (כ 3/4 כוס) עד בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מניחים שכבת עוגה אחרת, בצד חתוך למטה, על גבי. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי. צינור שנותר תערובת ציפוי קצפת סביב החלק העליון של העוגה. מקררים 1 שעה או עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
10
מקשטים העליון של עוגה עם פולי אספרסו. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו