נסו קפה טורקי-שפשף חזה בקר, קפה טורקי-שפשף חזה בקר, ו קפה שפשף חזה בקר קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב 2 כפות ראס אל hanout, קפה טחון, ו 1 כפית מלח. לשפשף בנדיבות על חזה בקר. מכסים ומקררים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-350°F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חום 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה בתנור הולנדי גדול עד בקושי עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
הוסף בריסקט ומבשל מבלי לזוז עד השחמה היטב, על 5 דקות. הפוך וחום בצד השני, 4 עד 5 דקות יותר.
5
הוסף עוד כף שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפלפלים והבצל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שרק מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
7
הוסף רסק עגבניות, קטשופ,כף הנותרים ראס אל hanout ונותר 1/2 מלח כפית. מערבבים ולאפשר חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ras El Hanout
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
דגני קריפיקס, מרוסקים
(צינור גדול)
8
להוסיף שום לימון משומר או גרידת לימון. מבשלים שתי דקות, ערבוב, ולאחר מכן להוסיף יין אדום. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה אחת לפני הוספת עגבניות, מרק ועלי דפנה. אם הבשר אינו מכוסה בנוזל, להוסיף קצת יותר מים עד שהוא שקוע בנוזל. חזור לרתיחה, לכסות, ולהעביר לתנור לבשל עד בקלות shreddable עם מזלג מכרז, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כסף ללא נעליים
אבקת זרעי אהבה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כאשר הבשר כמעט סיים, חום נשאר 1 כף שמן זית בסיר בינוני להגדיר חום בינוני-גבוה. כאשר הנפט מנצנץ, להוסיף קוסקוס, מערבבים ולאפשר טוסט במשך שלוש דקות לפני הוספת מלאי. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד הנוזל נספג, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
למריחה על טוסט אם רוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר מהחום ולשמור מכוסה.
11
כאשר הבשר נעשה, להסיר אותו מן הסיר. טעם רוטב ועונה לטעום עם מלח ופלפל. באמצעות סכין חדה, לחתוך את החזה כנגד התבואה לתוך 1/4 " - פרוסות עבות. Fluff קוסקוס עם מזלג ומקשטים עם פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף