קפונטה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, צימוקים זהובים, פלפל אנגלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו קפונטה, קפונטה, ו קפונטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה גדולה זורקים את החציל בנדיבות עם שמן זית ומלח, לפי הטעם.
מורחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהחציל רך ודחוס, בערך 15 עד 20 דקות. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מצפים סיר עמוק רחב בשמן זית. זורקים פנימה את הבצל והפלפל האדום הכתוש ומתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהבצל רך וארומטי, בערך 8 עד 10 דקות.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהקישואים וכל הירקות רכים וארומטיים ומתחילים להתאחד כתבשיל, בערך 5 עד 6 דקות. זורקים פנימה את החציל, 1/2 כוס מים ורסק העגבניות. מבשלים עד שהמים מתאדים. ממיסים את הסוכר בחומץ בקערה קטנה ומוסיפים אותו לתערובת. מערבבים פנימה את הצימוקים, הצלפים, הצנוברים והנענע. מבשלים עוד 5 עד 6 דקות.