קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

קפונטה

קפונטה
קפונטה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, צימוקים זהובים, פלפל אנגלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו קפונטה, קפונטה, ו קפונטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה גדולה זורקים את החציל בנדיבות עם שמן זית ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהחציל רך ודחוס, בערך 15 עד 20 דקות. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מצפים סיר עמוק רחב בשמן זית. זורקים פנימה את הבצל והפלפל האדום הכתוש ומתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהבצל רך וארומטי, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את השומר, הסלרי והשום ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות. מערבבים פנימה את הפלפלים ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהקישואים וכל הירקות רכים וארומטיים ומתחילים להתאחד כתבשיל, בערך 5 עד 6 דקות. זורקים פנימה את החציל, 1/2 כוס מים ורסק העגבניות. מבשלים עד שהמים מתאדים. ממיסים את הסוכר בחומץ בקערה קטנה ומוסיפים אותו לתערובת. מערבבים פנימה את הצימוקים, הצלפים, הצנוברים והנענע. מבשלים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
נותנים להתקרר ומעבירים את הקפונטה לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים מיד או אפילו טוב יותר מחר או למחרת.

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס3(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץסלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםחציל, קלוף, לסירוגין עם רצועות עור בגודל 1 אינץ ' שנותרו, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץחציל, קלוף, לסירוגין עם רצועות עור בגודל 1 אינץ ' שנותרו, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ1נורת שומר, חתוכה לקוביות 1/2 אינץנורת שומר, חתוכה לקוביות 1/2 אינץ6שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות8קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר1קבוצותמנטה, חתוך לשיפונדהמנטה, חתוך לשיפונדה8קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1צביטהצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסקצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®1פלפל אדום וצהוב 1, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץפלפל אדום וצהוב 1, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ2קישואים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץקישואים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ