קפונטה חצילים עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 313 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי צ'ילי, אבקת קקאו, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 84%, וזה יוצא דופן. נסו קפונטה חציל, קפונטה חציל, ו קפונטה חציל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת מטגנת גדולה בגודל 12 עד 14 אינץ', על אש בינונית, מחממים את שמן הזית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל, הצנוברים, הדומדמניות ופתיתי הצ ' ילי ומקפיצים 4 עד 5 דקות עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
דומדמניות
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את החציל, הסוכר, הקינמון והקקאו וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
1 שקית תרד טרי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מוסיפים את הטימין, רוטב העגבניות והחומץ הבלסמי. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
מגישים את הקפונטה בכפית על קרוסטיני או באמצע השולחן עם קרוסטיני בצד כדי לאפשר לאורחים לעזור לעצמם.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
1
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.