קפונטה יוונית
המתכון קפונטה יוונית יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מנות ראשונות יש 295 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתכון טבעוני זה משרת 6 . 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות משומרות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. ציון זה הוא סופר. נסו קפונטה, קפונטה, ו קפונטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
יוצקים את העגבניות המשומרות לתבנית אפייה של 3 1/2 ליטר ומורחים לכיסוי התחתית. בקערה גדולה משלבים את שאר המצרכים (למעט הלחם). לזרוק למעיל.
יוצקים את הירקות על העגבניות המשומרות בשכבה אחידה. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף ואופים 20 דקות.
מסירים את נייר הכסף ואופים עד ששולי הירקות מזהיבים, בערך 30 עד 40 דקות.
מגישים לבד כצד, או מעל לחם מחמצת קלוי למנה עיקרית.