קפונטה עם פולנטה קרוסטיני
Caponata עם פולנטה Crostini נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו חצילים, מלח ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קפונטה חצילים קרוסטיני, קפונטה חצילים קרוסטיני, ו קפונטה עם שום קרוסטיני.
הוראות
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאים, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף; לחתוך לריבועים 1/2 אינץ'.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצילים; מבשלים 6 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מלח ופלפל שחור; מערבבים היטב.
להוסיף 2 כפיות שמן ובצל למחבת; לבשל 3 דקות או עד בצל מתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שום, טימין, וממרח אנשובי; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים חומץ; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים חצילים וצלפים; מערבבים היטב.
מערבבים פלפל ופטרוזיליה. מגניב לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מגישים עם פולנטה Crostini.
(סה " כ כוללים פולנטה Crostini)