קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

קפונטה צפון איטלקית עם תפוחי אדמה

קפונטה צפון איטלקית עם תפוחי אדמה
צפון איטלקי Caponata עם תפוחי אדמה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותרים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: קפונטה צפון איטלקית עם תפוחי אדמה, המבורגר טרטוריה צפון איטלקי, ו סלט שעועית לבנה צפון איטלקי ללא גלוטן.

הוראות

1
חום 2 מחבתות nonstick גדול על חום גבוה. מחלקים את שמן הזית בין 2 המחבתות, כאשר השמן חם מוסיפים את הירקות יחד ומתבלים עם מלח ופלפל אפורים, לפי הטעם, ופתיתי צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
2
מטגנים את כל הירקות יחד במשך כ 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הצנוברים ואת גרידת התפוז וממשיכים לבשל עוד 5 דקות או עד שכל הירקות רכים והטעמים חדורים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים במחבת סאוט קטנה לשלב את החומץ עם הסוכר והצימוקים, להביא לרתיחה ולהפחית עד סירופי מעט. כאשר הירקות מבושלים ועדיין חמים לשלב עם סירופ חומץ ואת בזיליקום, טעם מלח ופלפל ומגישים חם כמו צלחת בצד.
מרכיבים שתצטרך