קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות55
ציון בריאות0
מגזין

קפוצ'ינו שוקולד מערבולת עוגת גבינה ברים

קפוצ'ינו שוקולד מערבולת עוגת גבינה ברים
מתאים ל-55 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. אם יש לך חמאה, מים, שוקולד חצי מתוק של בייקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: גלידת שוקולד רזה עוגת גבינה ברים, מערבולת תות שוקולד צ'יפס עוגת גבינה ברים, ו חמאת בוטנים שוקולד מערבולת עוגת גבינה ברים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים קפה וקינמון למים רותחים; מערבבים עד גרגרי קפה מומסים. מגניב במקצת. מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
נייר אורזנייר אורז
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים קפה ושמנת חמוצה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
6
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב אחרי כל רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
הסר 1 גביע הבלילה; יוצקים נשאר הבלילה מעל הקרום. מערבבים שוקולד לתוך הבלילה שמורות. טיפה על ידי כף על הבלילה במחבת; מערבולת בעדינות עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים 40 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב. מקררים 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק