קפרזה עוף עם בייקון
קפרזה עוף עם בייקון הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 463 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש עגבניות שזיפים, מלח, גבינת מוצרלה רזה חלקית ושמן זית. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. עוף קפרזה ממולא , קפרזה פסטו מרגריטה ומקלות קפרזה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים בייקון בתבנית 15 אינץ' לא משומנת. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 8-10 דקות או עד בישול חלקי אך לא פריך.
מוציאים לנייר סופג לניקוז.
מניחים עוף ב-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה; מברישים בשמן ומפזרים מלח ופלפל. מעל עגבניות ובזיליקום. עוטפים כל אחד בשתי רצועות בייקון, מסדרים בייקון בצלב.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות. למעלה עם גבינה; אופים עוד דקה אחת או עד להמסה.