קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות40
מגזין

קצוות שרופים בסגנון קנזס סיטי

קצוות שרופים בסגנון קנזס סיטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קנזס סיטי בסגנון שרוף מסתיים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 80 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 753 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 9 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פפריקה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו צלעות בסגנון קנזס סיטי, רוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי, ו צלעות חזיר בסגנון קנזס סיטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעשן או גריל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מנפים לקערה בינונית את הסוכר החום, הסוכר המגורר, המלח, אבקת הצ ' ילי, הפפריקה, הפלפל השחור, הכמון, אבקת השום, אבקת הבצל ופלפל הקאיין ומערבבים היטב. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
חתוך את כל השומן הקשה מהחזה. חתוך את כל השומן הרך עד 1/4 אינץ'. הכן מעשן או גריל, בהתאם להוראות היצרן. ייצב את הטמפרטורה ב 220 מעלות צלזיוס השתמש בעץ עדין כמו היקורי או דובדבן לטעם העשן. מכסים בנדיבות את כל צידי החזה בשפשוף ומעסים אותו בעדינות. שמרו את שאריות השפשוף. עשן את הבשר עד מדחום לקריאה מיידית רושם 170 עד 185 מעלות פרנהייט כאשר מוכנס לתוך החלק השטוח של דד, על 1 שעה לכל קילו. לדוגמה, חזה של 10 קילו עשוי להזדקק לעשן במשך כ -10 שעות או יותר. עקוב אחר הטמפרטורה הפנימית.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הפרד את נקודת הבשר מהדירה. בשלב זה אתה יכול לחתוך את החלק השטוח מן החזה ולאכול. חתוך את השומן הגלוי מנקודת החזה וצפה אותו בשפשוף השמור. מחזירים את הבשר למעשן וממשיכים לבשל עד שהטמפרטורה הפנימית של נקודת החזה מגיעה ל 200 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
הסר את החזה מהמעשן לקרש חיתוך ותן לו לשבת 10 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
חותכים לגושים ומעבירים אותם לפלטת הגשה.
8
הגישו אותו חם עם הרוטב האהוב עליכם בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה