קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

קציץ בשר

קציץ בשר
קציץ בשר הוא מנה עיקרית המגישה 6. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 586 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, מלח, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם, קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם, ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
במחבת על אש בינונית מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים את השמן עד שהוא חם, אך לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, כ -5 דקות. מניחים בצד ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
בקערת ערבוב מקציפים יחד את הביצים, החלב, החרדל והרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים מיורן, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
בקערת ערבוב גדולה שלבו את הבשרים, תערובת חלב הביצים, פירורי הלחם, הפטרוזיליה ותערובת הבצל המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
8
בקערה קטנה מערבבים יחד קטשופ, סוכר וחומץ. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
יוצרים 1 כף מתערובת הבשר לקציצה קטנה, מוסיפים אותה למחבת משומנת קטנה ומבשלים עד שהיא כבר לא ורודה. טעם לתיבול ולהתאים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מעבירים את תערובת הבשר לתבנית כיכר משומנת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
מברישים בשר בזיגוג קטשופ.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
אופים בתנור כ - 45 דקות, עד שהזיגוג מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
מברישים כיכר בשר בזיגוג שנותר ואופים עוד 15 דקות. הטמפרטורה הפנימית של כיכר צריך להיות 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2חתיכות טופי הית' ברמיורן טרי, או 1/2 כפית מיובשת, מפוררתמיורן טרי, או 1/2 כפית מיובשת, מפוררת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טריים, טחוןעלי פטרוזיליה טריים, טחון2חתיכות טופי הית' ברטימין טרי, או 1/2 כפית מיובשת, מפוררתטימין טרי, או 1/2 כפית מיובשת, מפוררת3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פעמיים הקרקע צ'אקפעמיים הקרקע צ'אק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחון פעמייםחזיר טחון פעמיים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגל טחון פעמייםעגל טחון פעמיים1אוראו ממולאים כפולים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ6שרימפס וורידיםמלח, פלפל טחון טרימלח, פלפל טחון טרי

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסוויל קברנה סוביניון. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 52 דולר.
מקסוויל קברנה סוביניון
מקסוויל קברנה סוביניון
לקברנה סוביניון שלנו יש גווני אודם ונופך מפוארים עמוקים עם ניחוחות מפתים של בושם, ארז ופירות כהים בשלים בשכבות וניל, קסיס ופלפל שחור. הסיום ארוך ועשיר.