קציץ בשר
קציץ בשר הוא מנה עיקרית המגישה 6. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 586 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, מלח, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם, קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם, ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
במחבת על אש בינונית מוסיפים את השמן.
מחממים את השמן עד שהוא חם, אך לא מעשנים.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, כ -5 דקות. מניחים בצד ומניחים להתקרר.
בקערת ערבוב מקציפים יחד את הביצים, החלב, החרדל והרוטב החם.
מוסיפים מיורן, טימין, מלח ופלפל.
בקערת ערבוב גדולה שלבו את הבשרים, תערובת חלב הביצים, פירורי הלחם, הפטרוזיליה ותערובת הבצל המבושלת.
בקערה קטנה מערבבים יחד קטשופ, סוכר וחומץ. הניחו בצד.
יוצרים 1 כף מתערובת הבשר לקציצה קטנה, מוסיפים אותה למחבת משומנת קטנה ומבשלים עד שהיא כבר לא ורודה. טעם לתיבול ולהתאים.
מעבירים את תערובת הבשר לתבנית כיכר משומנת.
מברישים בשר בזיגוג קטשופ.
אופים בתנור כ - 45 דקות, עד שהזיגוג מתייצב.
מברישים כיכר בשר בזיגוג שנותר ואופים עוד 15 דקות. הטמפרטורה הפנימית של כיכר צריך להיות 160 מעלות צלזיוס.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסוויל קברנה סוביניון. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 52 דולר.
![מקסוויל קברנה סוביניון]()
מקסוויל קברנה סוביניון
לקברנה סוביניון שלנו יש גווני אודם ונופך מפוארים עמוקים עם ניחוחות מפתים של בושם, ארז ופירות כהים בשלים בשכבות וניל, קסיס ופלפל שחור. הסיום ארוך ועשיר.