קציץ בשר Cajun בדרך שלי ופרודום של
מתכון קציץ בשר Cajun בדרך שלי ו Prudhomme של יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה ו 4 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, קטשופ, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו כרובית Cajun של פרודום ברוטב שום, קציץ בשר הודו קייג'ון, ו קציץ בשר קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שלב את החומרים לערבב תיבול ולהניח בצד.ממיסים את החמאה או שמן זית בסיר על אש בינונית ומוסיפים את הבצל, סלרי, פלפלים, בצל ירוק, שום, טבסקו, רוטב ווסטרשייר ותערובת תיבול.
מטגנים את התערובת באמצעות חום בינוני עד בינוני גבוה עד שהוא מתחיל דבק, על 6-8 דקות. לגרד מדי פעם ולתת את התערובת בראון בקלילות.
מוסיפים את החלב והקטשופ המאודים. המשך לבשל במשך כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם ולהסיר את עלי המפרץ.
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר עבור קל handling.In קערה גדולה, לשלב את תערובת ירקות מקורר עם בשר בקר טחון, ביצים ופירורי לחם.
מערבבים היטב במשך 8 דקות באמצעות תנועה מעגלית.
מניחים את תערובת קציץ הבשר על תבנית אפייה 13 x 9 אינץ ungreased. לעצב את התערובת לתוך כיכר כי הוא כ 3 1/2-4 אינץ 'גבוה ו 5 אינץ' רחב.
מורחים את חצי הרוטב על כל קציץ הבשר ואופים במשך 25 דקות.העלה את החום ל400 מעלות F.
מורחים את הרוטב שנותר על קציץ הבשר וממשיכים לאפות עוד 35 עד 40 דקות.לאחר שיצא מהתנור, לתת את שאר קציץ הבשר במשך 5-10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו D ' Alfonso-Curran עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![D ' Alfonso-Curran Albarino]()
D ' Alfonso-Curran Albarino
הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.