קושימומחה
מוכן ב1 ש, 4 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קציץ בשר Cajun בדרך שלי ופרודום של

קציץ בשר Cajun בדרך שלי ופרודום של
מתכון קציץ בשר Cajun בדרך שלי ו Prudhomme של יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה ו 4 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, קטשופ, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו כרובית Cajun של פרודום ברוטב שום, קציץ בשר הודו קייג'ון, ו קציץ בשר קייג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את החומרים לערבב תיבול ולהניח בצד.ממיסים את החמאה או שמן זית בסיר על אש בינונית ומוסיפים את הבצל, סלרי, פלפלים, בצל ירוק, שום, טבסקו, רוטב ווסטרשייר ותערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רוטב טבסקורוטב טבסקו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מטגנים את התערובת באמצעות חום בינוני עד בינוני גבוה עד שהוא מתחיל דבק, על 6-8 דקות. לגרד מדי פעם ולתת את התערובת בראון בקלילות.
4
מוסיפים את החלב והקטשופ המאודים. המשך לבשל במשך כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם ולהסיר את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
5
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר עבור קל handling.In קערה גדולה, לשלב את תערובת ירקות מקורר עם בשר בקר טחון, ביצים ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים היטב במשך 8 דקות באמצעות תנועה מעגלית.
7
מניחים את תערובת קציץ הבשר על תבנית אפייה 13 x 9 אינץ ungreased. לעצב את התערובת לתוך כיכר כי הוא כ 3 1/2-4 אינץ 'גבוה ו 5 אינץ' רחב.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מערבבים את מרכיבי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מורחים את חצי הרוטב על כל קציץ הבשר ואופים במשך 25 דקות.העלה את החום ל400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מורחים את הרוטב שנותר על קציץ הבשר וממשיכים לאפות עוד 35 עד 40 דקות.לאחר שיצא מהתנור, לתת את שאר קציץ הבשר במשך 5-10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם2כל עלי המפרץכל עלי המפרץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים2חתיכות טופי הית' ברכָּתֵףכָּתֵף43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה או 4 כפות שמן זיתחמאה או 4 כפות שמן זית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק2ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר2שיני שום, טחון דקשיני שום, טחון דק6שרימפס וורידיםבצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1אוראו ממולאים כפוליםפלפל טחוןפלפל טחון791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב טבסקו או 1/2 כפות רוטב פלפל חריףרוטב טבסקו או 1/2 כפות רוטב פלפל חריף12 כפיות אבקת שוםרוטב טבסקו או 1 כף רוטב פלפל חריףרוטב טבסקו או 1 כף רוטב פלפל חריף12 כפיות אבקת שוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום12 כפיות אבקת שוםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו D ' Alfonso-Curran עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.