קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

קציץ בשר איטלקי

קציץ בשר איטלקי
קציץ בשר איטלקי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם בסגנון, רוטב עגבניות, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-147 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי, ו קציץ הבשר האיטלקי של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים למעט רוטב פסטה; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
להוסיף 1 רוטב פסטה כוס; לערבב היטב. הקש תערובת לתוך ungreased 8x4 אינץ כיכר פאן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
3
אופים ב 177°. במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
יוצקים רוטב פסטה הנותרים על קציץ בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
5
אופים 15 עד 20 דקות נוספות או עד מבושל ביסודיות במרכז ו רושמים מדחום בשר 71°.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.