קציץ בשר בסגנון איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר בסגנון איטלקי. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר הודו בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי.
הוראות
מערבבים בשר בקר, רוטב פסטה 1/2 כוס, ושאר החומרים למעט תרסיס בישול בקערה גדולה. בצורת תערובת בשר לתוך כיכר 4 אינץ 8 x 4 על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מברשת הנותרים 1/2 כוס רוטב פסטה מעל כיכר בשר.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד רשם מדחום 16
חותכים כיכר לתוך 12 פרוסות.
הערה יין: כל דבר בסגנון איטלקי נראה כמו מועמד לקיאנטי, אבל עם קציץ בשר צנוע כמו זה, אני אוהב משהו בעל גוף מלא יותר. לסירה קליפורנית יש מספיק ריכוז כדי לשקף את הצפיפות של הבשר הטחון, וזה גורם לקציץ הבשר להיראות קצת יותר גדול. נסה Arrowood ' s Grand Archer 2001 Syrah from Sonoma County, California (about $20). - קארן מקניל .