קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קציץ בשר בסגנון איטלקי

קציץ בשר בסגנון איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר בסגנון איטלקי. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר הודו בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מערבבים בשר בקר, רוטב פסטה 1/2 כוס, ושאר החומרים למעט תרסיס בישול בקערה גדולה. בצורת תערובת בשר לתוך כיכר 4 אינץ 8 x 4 על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
רוטב פסטהרוטב פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מברשת הנותרים 1/2 כוס רוטב פסטה מעל כיכר בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד רשם מדחום 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
בואו לעמוד 10 דקות.
6
חותכים כיכר לתוך 12 פרוסות.
7
הערה יין: כל דבר בסגנון איטלקי נראה כמו מועמד לקיאנטי, אבל עם קציץ בשר צנוע כמו זה, אני אוהב משהו בעל גוף מלא יותר. לסירה קליפורנית יש מספיק ריכוז כדי לשקף את הצפיפות של הבשר הטחון, וזה גורם לקציץ הבשר להיראות קצת יותר גדול. נסה Arrowood ' s Grand Archer 2001 Syrah from Sonoma County, California (about $20). - קארן מקניל .
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'