קציץ בשר בסגנון איטלקי
קציץ בשר בסגנון איטלקי אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. 226 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, בזיליקום, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר בסגנון איטלקי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה מערבבים יחד בשר בקר טחון, ביצים, פירורי לחם וקטשופ. מתבלים בתיבול בסגנון איטלקי, אורגנו, בזיליקום, מלח שום, קוביות עגבניות וגבינה. לחץ לתבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ', וכסה באופן רופף בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש כ 1 שעה, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיעה 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).