קציץ בשר ברביקיו שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו קציץ בשר. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו גזר, ביצים, נקניקיית ארוחת בוקר מתונה בטעם מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . מתכונים דומים: קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, קציץ בשר ברביקיו עם שיבולת שועל, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את הבשר הטחון, נקניק, בצל, גזר, תערובת מרק בצל, סוכר חום, ביצים ורוטב ברביקיו יחד בקערת ערבוב גדולה עד בשילוב יסודי. מערבבים מספיק שיבולת שועל כדי להפוך את התערובת להחזיק יחד - אתה יכול להשתמש עד 2 כוסות של שיבולת שועל. מחלקים את התערובת לשניים, וכפית לתוך 2 9x5 אינץ מחבתות כיכר.
מניחים 3 רצועות בייקון בדרך הארוכה על כל כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד קציץ הבשר כבר לא ורוד באמצע והמיצים לרוץ ברור, על 1 שעה.