קציץ בשר הודו ומשמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טורקיה קציץ בשר משמש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, מים, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו תאילנדי עדשים טבעוני "קציץ בשר" עם זיגוג משמש, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
משרים פירורי לחם בחלב בקערה גדולה.
בינתיים, לבשל סלרי, גזר, בצל, ושום עם אבקת צ ' ילה ו 1/2 כפית מלח בשמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים לתערובת פירורי לחם עם טורקיה, משמשים מיובשים, פטרוזיליה, 1 כף שימורים, 1 רוטב סויה כף, רוטב ווסטרשייר, ביצים, 1 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומערבבים עם הידיים עד רק בשילוב. טופס לתוך כיכר סגלגל 9 על 5 אינץ (תערובת תתפשט מעט) בתבנית אפייה רדודה 13 על 9 אינץ'.
מערבבים יחד מים, הנותרים 2 כפות שמורות, ונותר 1/2 כף רוטב סויה מברשת על פני השטח של קציץ בשר.
אופים עד מיידי לקרוא מדחום מוכנס למרכז רושם 74°, 1 עד 1 1/4 שעות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.