קציץ בשר הודו עם פטריות ועשבי תיבול
קציץ בשר הודו עם פטריות ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 373 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, הודו טחון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Tetrazzini טורקיה הטוב ביותר עם פטריות, בייקון, שום ועשבי תיבול, קציץ בשר הודו עם פונטינאן ופטריות, ו פטריות מתובל עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/3 אינץ כיכר פאן עם שמן זית.
לזרוק לחם עם מרק בקערה גדולה.
לעמוד עד הלחם סופג מרק ומתרכך, על 10 דקות.
מערבבים פטריות, ביצים, בצלצלים, פטרוזיליה, טימין, מלח גס,פלפל, ו 2 כפות שמן.
מוסיפים טורקיה; מערבבים רק עד מעורבב.
העברה למחבת, mounding במרכז.
מדחום Bakeuntil מוכנס למרכזregisters 77°, על 1 שעה 25 דקות.
תן לנוח 15 דקות לפני ההגשה.