קציץ בשר ונקניק בשר עם רוטב אדום עבה על טוסט גבינה
אם יש לכם רוטב צ'אנקי, קציץ בשר ונקניק, כיכר לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו קציץ בשר ונקניק בשר עם רוטב אדום עבה על טוסט גבינה, בשר בקר ונקניקיות של סמי קציץ בשר, ו נקניק & ארוגולה ממולאים פגזים + רוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קציץ בשר מקורר לפרוסות 6 (בעובי 1 אינץ').
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
הסר למתלה חוט. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
חותכים לחם באלכסון לפרוסות 6 (בעובי 1 אינץ').
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
מפזרים באופן שווה עם 1 כוס (4 עוז.) גבינת מוצרלה.
אופים ב 400 במשך 5 עד 7 דקות או עד גבינה מותכת תוסס.
מניחים 1 פרוסת קציץ בשר על כל חתיכת טוסט גבינה. למעלה עם הכמות הרצויה של רוטב אדום עבה.
מפזרים פטרוזיליה וגבינה שנותרה.