קציץ בשר חריף ברוטב סלסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר חריף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו רוטב פלפל, אל-אן-צ'אנקי סלסה, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קציץ בשר חריף עם סלסה זית, קציץ בשר סלסה, ו קציץ בשר סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים למעט 1/4 כוס סלסה. הקש תערובת לתוך מחבת כיכר ungreased 9x5 אינץ'. למעלה עם 1/4 סלסה כוס.
אופים 45 עד 55 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר קורא 71°.
מגישים עם סלסה נוספת אם תרצה.