קציץ בשר טלה מרוקאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר טלה מרוקאי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל טחון, צימוקים זהובים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר מרוקאי, לשפשף תבלין מרוקאי (עבור כבש & בשר אחר), ו קציץ בשר כבש עם גבינת פטה.
הוראות
שלב הראשון 11 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב. טלה קראמבל על תערובת בצל; מערבבים רק עד מעורבב. תערובת צורה לתוך כיכר 4 אינץ 8 x.
כיכר מקום בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד קריאה מיידית מדחום רושמת 16
בואו קציץ בשר לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.