קציץ בשר טריאקי בגריל וערכות ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון יפני טעים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר טריאקי בגריל מנות ירקות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 50 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם נגיסי תירס תינוק, גזר מוכן לאכול תינוק לחתוך, תערובת שום פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קציץ ירקות "בשר" , קציץ בשר ירקות, ו קציץ בשר מרק ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ארבעה גיליונות 18x12 אינץ ' של רדיד כבד; לרסס רדיד עם ספריי nonstick בישול.
בקערה בינונית, לנצח ביצה. מערבבים ב 2 כפות של הבסטה וזיגוג, פירורי הלחם, תערובת פלפל שום ובשר טחון. תערובת צורה לתוך ארבע ככרות מלבניות 4x2 אינץ', על 1 אינץ ' עבה.
מניחים 1 כיכר בצד מרוסס של כל גיליון נייר; מניחים 1/2 כוס של הגזר ו 1/4 של התירס סביב כל כיכר.
טפטוף עם נשאר baste זיגוג. לעטוף כל חבילה בצורה מאובטחת באמצעות חותמות כפולה, המאפשר מקום להרחבת חום.
כאשר הגריל מחומם, מניחים מנות על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים. מכסים גריל; לבשל 25 עד 35 דקות או עד כיכרות מבושלים היטב גזר הם מכרז, הפיכת מנות מעל פעם באמצע הבישול. מנות לפתוח בזהירות כדי לאפשר קיטור לברוח; מדחום בשר מוכנס למרכז כיכרות צריך לקרוא 71°.