קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי
קציץ בשר ירקות קלוי עם זיגוג בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 635 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שום, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי, ו קציץ בשר ירקות קלוי מזוגג בלסמי (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיף את הקישואים, פלפלים, בצל ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד רך כמעט, 5 דקות. מערבבים את השום ו 1/4 כפית את פתיתי הפלפל האדום ומבשלים 30 שניות. להפריש להתקרר.
לטאטא יחד את הביצים ועשבי תיבול בקערה גדולה.
מוסיפים את הבשר, פירורי לחם, גבינה, 1/2 כוס הקטשופ ו 2 כפות של חומץ בלסמי והירקות ומערבבים עד רק בשילוב. לעצב את קציץ הבשר על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מקציפים יחד את הקטשופ הנותר והחומץ הבלסמי בקערה קטנה ואז מברישים את התערובת על כל כיכר הלחם.
אופים את קציץ הבשר במשך כ 1 עד 1 1 1/4 שעות.
הסר מהתנור ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.