קציץ בשר לבישול איטי עם פטריות שיטאקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר איטי בישול עם פטריות שיטאקה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 240 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם הודו טחון, מלח, עגול הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נזיד בשר מבושל איטי עם פטריות שיטאקה, קציץ בשר עם פטריות מוקפצות, ו קציץ בשר מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורים למדוד 1 1/3 כוסות.
מערבבים את הפירורים, בשר, ואת המרכיבים הבאים 7 (בשר דרך שום) בקערה גדולה, ולעצב תערובת בשר לתוך כיכר 9 x 6 אינץ'.
מניחים כיכר בסיר חשמלי איטי.
מערבבים קטשופ, חרדל ופלפל בקערה קטנה, ערבוב עם מזלג.
מורחים תערובת קטשופ באופן שווה מעל כיכר לחם. מכסים במכסה; מבשלים נמוך במשך 5 שעות.