קציץ בשר לבנוני
המתכון הלבנוני קציץ בשר יכול לספק את הכמיהה המזרח התיכון שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 348 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, חיטה בולגור, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חיטה בולגור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בולגור עם זנגביל מסוכר ותאנים כקינוח. נסו קציץ הבשר של אמא, משוגע על קציץ בשר, ו קציץ בשר Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בולגור במסננת בסדר ולשטוף ביסודיות עם מים קרים.
במעבד מזון, דק קוצצים את הבצלים.
מוסיפים בשר בקר, 1/2 כוס מים, פלפל, כמון, קינמון, ו 1 כפית מלח. מערבולת עד תערובת היא משחה חלקה.
מוסיפים בולגור ו 1/4 כוס פטרוזיליה; מערבולת רק כדי לערבב.
תערובת בשר טפיחה באופן שווה לתוך תבשיל רדוד 1-1 1/2 ליטר.
חותכים דרך תערובת בשר כדי להפוך יהלומים ברוחב 2 עד 3 אינץ'.
מניחים פלפל במרכז כל יהלום.
אופים, חשוף, בתנור 425 עד שהבשר כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדיקה), כ -25 דקות.
מפזרים פטרוזיליה שנותרה ומוסיפים מלח לפי הטעם.
כדי לשרת, לחתוך יהלומים בנפרד וללוות עם יוגורט.