קציץ בשר ממולא
קציץ בשר ממולא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קציץ בשר ממולא, קציץ בשר ממולא, ו קציץ בשר ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל החלק הפנימי של תנור איטי 3 1/2 ליטר עם cookingspray ולהכין את קלע רדיד אלומיניום.
לנצח את הביצה בקערה בינונית. מערבבים את הבצל, פירורי לחם, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, ופלפל מלח לטעום בקערה קטנה.
להוסיף בשר טחון וcombine היטב. טופס לשני 5 x 3 אינץ ' אליפסות.
להעביר oneoval למרכז הבישול האיטי מוכן.
מניחים את כדורי 4mozzarella באופן שווה את מרכז הבשר. Movethe הסגלגל השני על גבי המוצרלה ולחץ סביב הקצוות לאטום.
יוצקים רוטב עגבניות על קציץ בשר.
לכסות ולבשל על גבוה במשך 3 שעות. קציץ הבשר התבשל כאשר מדחום שנקרא מיידית הוכנס לתמידל של כיכר רושמת 165 מעלות.
הסר כיסוי, כבה תנור איטי, ולאפשר קציץ בשר ייסורים 10 דקות. אסוף את ארבע רצועות הקלע לעברהמרכז ולהרים כדי להסיר את כיכר צלחת הגשה. סליידמייטלוף את רדיד עם מרית או סכין.
Reprinted with permission from Slow Cooking for Two by Cynthia Graubart, © 2013 גיבס סמית