קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

קציץ בשר ממולא

קציץ בשר ממולא
קציץ בשר ממולא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קציץ בשר ממולא, קציץ בשר ממולא, ו קציץ בשר ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל החלק הפנימי של תנור איטי 3 1/2 ליטר עם cookingspray ולהכין את קלע רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
לנצח את הביצה בקערה בינונית. מערבבים את הבצל, פירורי לחם, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, ופלפל מלח לטעום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף בשר טחון וcombine היטב. טופס לשני 5 x 3 אינץ ' אליפסות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
4
להעביר oneoval למרכז הבישול האיטי מוכן.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מניחים את כדורי 4mozzarella באופן שווה את מרכז הבשר. Movethe הסגלגל השני על גבי המוצרלה ולחץ סביב הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
יוצקים רוטב עגבניות על קציץ בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
7
לכסות ולבשל על גבוה במשך 3 שעות. קציץ הבשר התבשל כאשר מדחום שנקרא מיידית הוכנס לתמידל של כיכר רושמת 165 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
הסר כיסוי, כבה תנור איטי, ולאפשר קציץ בשר ייסורים 10 דקות. אסוף את ארבע רצועות הקלע לעברהמרכז ולהרים כדי להסיר את כיכר צלחת הגשה. סליידמייטלוף את רדיד עם מרית או סכין.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מגישים חמים.
10
Reprinted with permission from Slow Cooking for Two by Cynthia Graubart, © 2013 גיבס סמית