קציץ בשר מקסיקני קל יותר
ניתן להכין את המתכון של קציץ בשר מקסיקני קל יותר תוך כשעה ו-5 דקות. המתכון הזה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 337 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-7 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה של Allrecipes יש 155 מעריצים. גשו לסופר וקנו רוטב אנצ'ילדה, שעועית שחורה, תערובת תיבול טאקו ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כדורי בשר בריאים יותר, קלים יותר חצי בשר או קציץ בשר, קציץ בשר מקסיקני וקציץ בשר מקסיקני.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הודו הטחון, העוף הטחון, השעועית השחורה, התירס, הצ'ילי הירוק, הסלסה, תיבול הטאקו, פירורי הלחם והחלבונים עד לאיחוד יסודי.
יוצרים מהתערובת צורת כיכר ומניחים בתבנית האפייה המוכנה.
יוצקים מחצית מרוטב האנצ'ילדה על קציץ הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
מוציאים מהתנור ויוצקים את הרוטב שנותר על הכיכר. מחזירים לתנור ומבשלים עד שהקציץ כבר לא ורוד בפנים והמיצים מתבהרים, עוד 10 עד 15 דקות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוכנס למרכז כיכר הבשר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות צלזיוס).
פורסים ומגישים עם רוטב מחבת כפית על הפרוסות.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.