קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

קציץ בשר מקסיקני קל יותר

קציץ בשר מקסיקני קל יותר
ניתן להכין את המתכון של קציץ בשר מקסיקני קל יותר תוך כשעה ו-5 דקות. המתכון הזה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 337 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-7 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה של Allrecipes יש 155 מעריצים. גשו לסופר וקנו רוטב אנצ'ילדה, שעועית שחורה, תערובת תיבול טאקו ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כדורי בשר בריאים יותר, קלים יותר חצי בשר או קציץ בשר, קציץ בשר מקסיקני וקציץ בשר מקסיקני.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הודו הטחון, העוף הטחון, השעועית השחורה, התירס, הצ'ילי הירוק, הסלסה, תיבול הטאקו, פירורי הלחם והחלבונים עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצרים מהתערובת צורת כיכר ומניחים בתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
יוצקים מחצית מרוטב האנצ'ילדה על קציץ הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים מהתנור ויוצקים את הרוטב שנותר על הכיכר. מחזירים לתנור ומבשלים עד שהקציץ כבר לא ורוד בפנים והמיצים מתבהרים, עוד 10 עד 15 דקות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוכנס למרכז כיכר הבשר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
פורסים ומגישים עם רוטב מחבת כפית על הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.