קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

קציץ בשר עגל ופטריות עם בייקון

קציץ בשר עגל ופטריות עם בייקון
גשו לסופר וקנו חזרת, עגל טחון, קרקרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר חזיר ופטריות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, כ 4 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד השחמה, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מוסיפים את הבצל, פלפל וכף אחת של החמאה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבצל ופלפל לרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
6
לרכך את הבייקון הקצוץ במעבד מזון. בקערה גדולה, לשלב את בייקון טחון עם בשר עגל, פירורי קרקר, קטשופ, חזרת, ביצה ותערובת פטריות מקורר. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב עם הידיים. לטגן חתיכה קטנה של תערובת קציץ הבשר במחבת על חום מתון וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים יותר מלח ופלפל לתערובת קציץ הבשר, במידת הצורך. לארוז את הבשר לתוך מחבת 2 ליטר ולסדר את רצועות בייקון חצוי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים את קציץ הבשר למשך 1/4 שעות, או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז רושם 14
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מסננים את מיצי המחבת לתוך קערה חסינת חום לרפרף את השומן; אתה צריך 2/3 כוס מיצים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים את המטגן. לטגן את קציץ הבשר 5 סנטימטרים מהחום במשך 1 דקה, או עד הבייקון הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
תן קציץ הבשר לנוח במחבת לפחות 10 או עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
בינתיים, בסיר קטן, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
לטאטא את הקמח עד חלקה, ואז לטאטא את מיצי פאן שמורים. להביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את השמנת החמוצה ומבשלים, ערבוב, עד חם, על 2 דקות; לא נותנים לרוטב לרתוח. מתבלים במלח ופלפל. פרוסה עבה של קציץ הבשר ומגישה עם רוטב שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר