קציץ בשר עגל ופטריות עם בייקון
גשו לסופר וקנו חזרת, עגל טחון, קרקרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר חזיר ופטריות.
הוראות
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, כ 4 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד השחמה, על 4 דקות יותר.
מוסיפים את הבצל, פלפל וכף אחת של החמאה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבצל ופלפל לרכך, על 10 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
לרכך את הבייקון הקצוץ במעבד מזון. בקערה גדולה, לשלב את בייקון טחון עם בשר עגל, פירורי קרקר, קטשופ, חזרת, ביצה ותערובת פטריות מקורר. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב עם הידיים. לטגן חתיכה קטנה של תערובת קציץ הבשר במחבת על חום מתון וטעם לתיבול.
מוסיפים יותר מלח ופלפל לתערובת קציץ הבשר, במידת הצורך. לארוז את הבשר לתוך מחבת 2 ליטר ולסדר את רצועות בייקון חצוי על גבי.
אופים את קציץ הבשר למשך 1/4 שעות, או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז רושם 14
מסננים את מיצי המחבת לתוך קערה חסינת חום לרפרף את השומן; אתה צריך 2/3 כוס מיצים.
מחממים את המטגן. לטגן את קציץ הבשר 5 סנטימטרים מהחום במשך 1 דקה, או עד הבייקון הוא השחמה.
תן קציץ הבשר לנוח במחבת לפחות 10 או עד 30 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על אש נמוכה.
לטאטא את הקמח עד חלקה, ואז לטאטא את מיצי פאן שמורים. להביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומבשלים, ערבוב, עד חם, על 2 דקות; לא נותנים לרוטב לרתוח. מתבלים במלח ופלפל. פרוסה עבה של קציץ הבשר ומגישה עם רוטב שמנת חמוצה.