גשו לסופר וקנו חזרת, עגל טחון, קרקרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר חזיר ופטריות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, כ 4 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד השחמה, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את הבצל, פלפל וכף אחת של החמאה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבצל ופלפל לרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
6
לרכך את הבייקון הקצוץ במעבד מזון. בקערה גדולה, לשלב את בייקון טחון עם בשר עגל, פירורי קרקר, קטשופ, חזרת, ביצה ותערובת פטריות מקורר. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב עם הידיים. לטגן חתיכה קטנה של תערובת קציץ הבשר במחבת על חום מתון וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חבילת בשר חזיר פרוס דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת