קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות
אם יש לך יין, ביצים, עגל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: קציץ בשר עם רוטב פטריות, הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו רוטב פטריות פורצ'יני.
הוראות
שים פטריות בקערה קטנה ושופכים 2 כוסות מים רותחים מעליהם. מערבבים ולתת פטריות לשבת 15 דקות. בקערה קטנה נוספת, יוצקים חלב על קוביות לחם. לסחוט לחם עם האצבעות שלך כדי לרכך לחלוטין.
לשבור את הבשר לחתיכות קטנות, ואז לזרוק יחד בקערה גדולה.
מוסיפים שאלוט, פטרוזיליה, ביצים, מלח ופלפל.
השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר פטריות מהמים; נוזל מילואים. קוצצים פטריות בסדר ומוסיפים כשלושה רבעים לתערובת בשר; מניחים את שאר הפטריות בצד. בעדינות לסחוט לחם כדי להסיר עודף חלב ולהוסיף אותו תערובת בשר; להשליך חלב. באמצעות הידיים שלך, לערבב בעדינות לחם, בשר, תבלינים עד מעורבב. טופס תערובת לתוך כדור, להעביר למחבת צלייה מתכת גדולה, כבדה, וטפיחה לתוך כיכר מעוגלת.
מפזרים גזר, סלרי, ופטריות שנותרו בתחתית המחבת.
יוצקים 3/4 כוס כל נוזל השריית פטריות (מסננים את כל משקעים, במידת הצורך) ומניות עוף.
אופים עד מחוץ כיכר הוא השחמה ואמצעי פנים 180 על מדחום בשר, על 90 דקות.
מעבירים קציץ בשר למגש. הגדר מחבת צלייה מעל 2 מבערי stovetop על חום גבוה.
יוצקים יין ולהשתמש בכפית עץ כדי לשחרר ירקות וחתיכות השחמה.
להוסיף נוזל פטריות שנותר ומניות עוף ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי. להפחית את החום בינוני לטאטא בחמאה; רוטב יעבה מעט.
רוטב העברה (עם חתיכות ירקות) לסירת רוטב ומגישים לצד קציץ בשר.