קציץ בשר קלאסי
קציץ בשר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 314 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. אם יש לך אורגנו, פנקו, פטרוזיליה שטוחה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר קלאסי, קציץ בשר קלאסי, ו קציץ בשר קל קלאסי.
הוראות
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 6 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בצל, 3 כפות קטשופ, ושאר החומרים בקערה, ומערבבים בעדינות רק עד בשילוב.
מניחים תערובת בשר על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; צורה לתוך כיכר 8 x 4 אינץ'.
מברשת העליון של כיכר עם הנותרים 3 כפות קטשופ.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד רשם מדחום 16
בואו לעמוד 10 דקות; לחתוך 8 פרוסות.
שיוך יין: Trivento, Amado Sur, Argentina ($15), הוא תערובת אדומה רכה, המבוססת על malbec עם טאנינים מתונים, ובכל זאת זה לבבי מספיק כדי לעמוד מול קציץ הבשר טעים. פירות בשלים של היין ועץ אלון קלוי להתאים את עם משולבת של קטשופ מתוק רוטב ווסטרשייר חריף-מלוח. -- סקוט ג ' ונס.