קציץ בשר קריאולי
קציץ בשר קריאולי הוא הר ד ' אובר שמגיש 6. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, חרדל טחון, קטשופ וקרקרים מלוחים גס. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 19%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציץ בשר, קציץ בשר, ו קציץ בשר לאחד.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את החלב, הביצה, הפלפל הירוק והבצל. מערבבים פנימה את הקרקרים, המלח, החרדל והפלפל. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. לטפוח לתוך 8-ב לא משומן. 4 אינץ'. מחבת כיכר.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 1-1 / 4 שעות או עד שלא נשאר ורוד ומדחום בשר קורא 160 מעלות.
בואו כיכר לעמוד במחבת במשך 10 דקות. בינתיים, בסיר קטן, שלבו את מרכיבי הרוטב. מבשלים עד לחימום. הופכים כיכר על מגש הגשה. כף 1/2 כוס רוטב חם מעל כיכר; מגישים את הרוטב שנותר עם כיכר בשר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ספומנטה אדומה של בלטורה רוסו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%