המתכון בשוק הצרפתי קציץ בשר מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם קטוגני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. גשו לסופר וקנו אורגנו, רוטב עגבניות, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: כריכי שוק צרפתיים, פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי, ו טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook.
הוראות
1
לבשל הראשון 8 מרכיבים במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
ניקוז על מגבות נייר; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מערבבים יחד בשר טחון ואת 4 החומרים הבאים בקערה גדולה; מערבבים בתערובת נקניק. לעצב תערובת בשר לתוך כיכר 4 אינץ 11 1/2-x; מקום במחבת ג 'לירול 10 אינץ' מרופד בנייר אלומיניום משומן קלות.