קציץ בשר תאילנדי טורקיה
אם יש לכם בצל ירוק, זנגביל, הודו טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: קציץ בשר תאילנדי טורקיה, הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס, ו תאילנדי עדשים טבעוני "קציץ בשר" עם זיגוג משמש.