קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות54
מגזין

קציץ פיצה לבבי

קציץ פיצה לבבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ פיצה לבבית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2064 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 96 גרם שומן. גשו לסופר וקנו זיתים, עלי בזיליקום, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קציץ חזיר לבבי, לחם שיבולת שועל, ו קציץ תפוחים לבבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350ºF. ברוחב לב גריז כיכר פאן, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 או 9x5x3 אינץ'; מעיל עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים חלב, שמן, בזיליקום, פלפל אדום וביצה בקערה גדולה. מערבבים במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת נוספת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
5
אופים 45 עד 50 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. שחרר צדדים ותחתית של כיכר מן המחבת; להסיר מן המחבת ולמקם את הצד העליון על מתלה תיל. מגניב לגמרי לפני חיתוך. אחסן בחוזקה עטוף במקרר עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס