קציץ פיצה לבבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ פיצה לבבית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2064 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 96 גרם שומן. גשו לסופר וקנו זיתים, עלי בזיליקום, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קציץ חזיר לבבי, לחם שיבולת שועל, ו קציץ תפוחים לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. ברוחב לב גריז כיכר פאן, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 או 9x5x3 אינץ'; מעיל עם גבינת פרמזן.
מערבבים חלב, שמן, בזיליקום, פלפל אדום וביצה בקערה גדולה. מערבבים במרכיבים הנותרים.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת נוספת אם תרצה.
אופים 45 עד 50 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. שחרר צדדים ותחתית של כיכר מן המחבת; להסיר מן המחבת ולמקם את הצד העליון על מתלה תיל. מגניב לגמרי לפני חיתוך. אחסן בחוזקה עטוף במקרר עד 2 ימים.